Έκθεση Φωτογραφίας «12 στιγμές από τους Δρόμους της Ελιάς»

Η ‘ΤεχνοΜΥΛΟΠΕΤΡΑ’ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Δρόμοι της Ελιάς», οργανώνει ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ του γνωστού φωτογράφου  Γιώργου Πρίνου στον χώρο της ‘Μυλόπετρας’ (Μπενάκη 6, Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας).

Στόχος της Έκθεσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό 12 στιγμές από τις πολιτιστικές διαδρομές «Δρόμοι της Ελιάς» σε χώρες της Μεσογείου, στις οποίες συμμετείχε ο Γιώργος Πρίνος και τις ακολούθησε με τη δική του ματιά.

Ο Γιώργος Πρίνος γεννήθηκε στην Αθήνα. Το έργο του έχει παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις, εκδόσεις και δημοσιεύσεις στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία και φωτογραφίες του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Η Έκθεση θα διαρκέσει από την μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 9:00-17:00 και θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, όπως και οι άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνει η ‘ΤεχνοΜΥΛΟΠΕΤΡΑ’ χαίρει της αιγίδας του Κέντρου Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Καλαμάτας.