Οι νικητές του διαγωνισμού #ByeByeRoaming

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Instagram. Ανακαλύψτε τους!

Ο Σωτήρης Μπουγάς, η Λία Παυλοπούλου και η Μαγκνταλένα Τερεφένκο είναι οι νικητές του διαγωνισμού #ByeByeRoaming.

Από τις 15 Ιουνίου οι χρεώσεις περιαγωγής στην ΕΕ αποτελούν παρελθόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιόρτασε το γεγονός διοργανώνοντας διαγωνισμό στο Instagram. Έτσι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πολίτες από όλες της χώρες της Ένωσης, μοιράστηκαν τις καλοκαιρινές τους φωτογραφίες με το ΕΚ μέσα από το #ByeByeRoaming.

Από τη Φινλανδία μέχρι την Κύπρο και από τη Γαλλία μέχρι τη Ρουμανία, το ΕΚ συνέλλεξε περισσότερες από 7.000 φωτογραφίες. Η επιλογή των νικητών ήταν δύσκολη, για αυτό εκτός από τα τρία βραβεία θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία στον Μπέντζαμιν Μπριζνκ, στον Αντρέι Ομπού Οζμάν, στην Σίπριαν Βλαντουλέσκου και στην Μαρσίν Βαλέντσικ.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί κατά την ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στις 15 Νοεμβρίου και οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν τη διαχείριση του λογαριασμού του ΕΚ στο Instagram κατά την τελετή απονομής του Κινηματογραφικού Βραβείου LUX.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν σε έκθεση στο Κέντρο Επισκεπτών του ΕΚ στις Βρυξέλλες (Parlamentarium), το Δεκέμβριο.

Ανακαλύψτε όλες τις φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό