Μπες στο τιμόνι της Ευρώπης

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Καλαμάτας του Πολιτιστικού Οργανισμού «Οι Δρόμοι της Ελιάς» θα συμμετέχει στο 8ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας που διοργανώνει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας με σκοπό την ανάδειξη και δημιουργική χρήση των δημοσίων χώρων της πόλης, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων και την παροχή κινήτρων προκειμένου να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τα προσόντα τους.

Μέλη του Κέντρου θα βρίσκονται εκεί και θα περιμένουν με χαρά να σας υποδεχτούν και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι αλλά και τους τομείς ενδιαφέροντος σας και τις πολιτικές της ΕΕ που ενισχύουν την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική πρόοδο. Έντυπο υλικό της Επίσημης Υπηρεσίας Εκδόσεων της ΕΕ θα διατίθεται δωρεάν.

Το τρίκυκλο της ΕΕ θα είναι εκεί και θα σας περιμένει να μας πείτε τι θα κάνατε εσείς, αν ήσασταν μια ημέρα στο τιμόνι της Ευρώπης, τι θα αλλάζατε, τι θα κρατούσατε ως έχει και σε ποιο τομέα Πολιτικής θα δίνατε μεγαλύτερη έμφαση.

Θα γράψετε την σκέψη σας ή την επιθυμία σας σε ένα αστέρι – Το Αστέρι της ΕΕ – και την Κυριακή όλα τα αστέρια θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με την ήδη υπάρχουσα πολιτική της ΕΕ και τα μέτρα που έχει λάβει στον τομέα που έχετε καταγράψει.

Θυμηθείτε λοιπόν τι λένε για τις ευχές και τα αστέρια, την δύναμη της θέλησης και της ομαδικότητας και ελάτε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην ΕΕ, από σήμερα Παρασκευή και όλο το Σ/Κ 17:00 -22:00 για να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε στην καρδιά της Ευρώπης.