Το νέο Επενδυτικό Σχέδιο & το μέλλον της Ευρώπης: Διάλογος του Αντιπροέδρου Jyrki Katainen με τους πολίτες

post-0067

Στο πλαίσιο της προώθησης του Επενδυτικού Σχεδίου της νέας Επιτροπής Γιούνκερ ύψους 315 δις ευρώ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, την Ανταγωνιστικότητα και τις Επενδύσεις, κ. ΓΙΡΚΙ ΚΑΤΑΙΝΕΝ, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 23 και 24 Απριλίου για να παρουσιάσει το σχέδιο στην πολιτική ηγεσία, σε φορείς αλλά και σε πολίτες.

Η δημόσια συζήτηση με φοιτητές και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων για τη νέα αυτή αναπτυξιακή πρωτοβουλία τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα γίνει στις 23 Απριλίου 2015, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Με στόχο να διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση των πολιτών από όλη την Ελλάδα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σχεδιάζει τη διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης (livestreaming), σε HD Broadcast ποιότητα, τηλεσκηνοθεσία 4 καμερών και ταυτόχρονη διερμηνεία από αγγλικά σε ελληνικά. Στόχος της παραγωγής είναι να μεταδώσει ένα τηλεοπτικών προδιαγραφών σήμα για να διευκολύνει την παρακολούθηση της συζήτησης.

H διαδικτυακή εκπομπή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα οι πολίτες να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις στο twitter με το hashtag #EUdialogues.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το πλαίσιο της εκδήλωσης συζήτησης παρακαλούμε μεταβείτε:

  • για το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ ΕΔΩ
  • για τις εκδηλώσεις «Διάλογοι με τους Πολίτες» ΕΔΩ